Facebook Pixel

HerenHeren Beenmode
Heren beenmode is ruim vertegenwoordigt bij sokken-online.
De nieuwste trends onder de beenmode voor heren worden voor u uitgezocht en voordelig aangeboden op onze webshop. Voor heren is de collectie beenmode zeer ruim vertegenwoordigt en bied heel veel kleuren in het assortiment. Van sokken tot kniekousen van sneakersokken tot skikousen sokken-online heeft het allemaal.

Merken
Sokken-online.nl is ruim vertegenwoordigt in vele merken beenmode. O.a. Apollo, Basset, Boru, Angro, STAPP en Extreme. Maar wij hebben natuurlijk veel meer merken. Falke en X-socks zijn ook ruim vertegenwoordigt. Voor elke gelegenheid het juiste merk.

Seizoenen Heren beenmode
Elk seizoen heeft sokken-online een passende collectie beenmode voor de man. De collecties zijn onder gedeeld in alle jaargetijden en natuurlijk ook aan een feestcollectie is gedacht.
De kleuren en designs zijn wisselend en passen zich aan de mode van het moment. Onze collectie bestaat uit o.a. sokken, kniekousen, kousenvoetjes, sneakersokken, werksokken, skisokken, wollensokken en nog veel meer.

Heren beenmode acties
Het gehele jaar heeft sokken-online leuke acties in de heren beenmode. Hou daarom regelmatig onze webshop in de gaten en LIKE ons op facebook zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de beenmode voor heren.

Beschikbare maten
De maten zijn verkrijgbaar vanaf 35/38 en lopen op tot wel maat 50/52

Waar vind ik de leukste beenmode voor heren?
Sokken-online.nl heeft altijd de nieuwste trends op het sokken gebied voor heren. Altijd leuke stoere of hippe sokken voor de man. Van modern tot klassieke sokken sokken-online.nl heeft een zeer ruim aanbod beenmode.

Bent u opzoek naar iets wat u niet op de site kan vinden neem dan contact op met onze serviceafdeling via info@sokken-online.nl.

Gratis Verzending v.a. €45,-
Sparen voor korting!
Altijd scherp geprijsd!
25 jaar branche ervaring!
Nieuwste Producten
Populairste Producten