Facebook Pixel

Wie zitten er achter www.sokken-online.nl? Leuk dat je ons gevonden hebt op het world wide web. Maar nog leuker is dat je op deze pagina terecht bent gekomen om meer te weten  over wie sokken-online.nl nu echt is.

Geschiedenis in het kort
Wij van sokken-online zijn al vanaf 1993 actief in de beenmode branche. Op dat moment waren wij alleen nog maar te vinden op diverse markten, braderieën door het hele land. Daar ken je ons misschien van. Ik (Jack van den Berg) ben begonnen op mijn 18e jaar met de verkoop van tennissokken op Koninginnedag in Amsterdam op de museumbrug. Deze markt was eigenlijk bedoeld als grap, maar bleek zo,n succes dat ik me in de jaren daarna volledig in de beenmode branche heb verdiept. Zo waren wij bijvoorbeeld elk weekend te vinden op de Beverwijkse bazaar en stonden wij op diverse weekmarkten van Den Helder tot Amstelveen en naast de vaste markten ook op diverse jaar- en paardenmarkten.

Webwinkel
Sinds 2013 zijn wij ook te vinden op het internet. In eerste instantie stond deze verkoop op een lager pitje. Maar nadat wij 2 jaar geleden volledig zijn overgestapt op de webshop, zijn Jenny Kooijman en ik (Jack) niet meer te vinden op de markten en dit niet zonder reden. Wij weten als geen ander dat het koopgedrag van onze klanten veranderd is en mensen toch meer voor het gemak kiezen. In het begin was het wel even wennen. Het is namelijk een hele andere tak van sport, dat internet.

Waar staat sokken-online.nl voor?
Al die jaren dat wij op de markten hebben gestaan, hadden wij altijd wel een praatje met onze klanten. Dat is helaas niet meer zo. Wij proberen dit nu zoveel mogelijk te doen via onze klantenservice en zullen je altijd telefonisch, per e- mail of op een andere manier adviseren en je vragen beantwoorden.

Naast onze klantenservice staan wij voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen altijd de juiste producten in te kopen, zodat wij zo min mogelijk klachten hierover kunnen krijgen. Helaas zijn wij niet bij machte alle producten zelf uit te proberen voordat wij ze verkopen en kan er wel eens wat mis zijn met een product. Wij zullen hier dan ook alles aan doen om dit met je op te lossen. Neem dan  direct contact op met onze klantenservice zodat wij dit correct kunnen afhandelen. Want bij ons sta je altijd centraal en wij willen je graag behouden in onze klantenkring.

Kennis
Omdat wij al jaren actief zijn in de beenmode branche mag je aannemen dat wij wel kennis hebben van al onze producten en je altijd het juiste advies kunnen geven. Of je nu brede of smalle voeten hebt, misschien wel enorme grote voeten, wij van sokken-online.nl zijn de aangewezen webshop om je probleem voor te leggen. Altijd zijn wij bereikbaar voor een passend advies.

Tot slot
Hopelijk ben je wat meer over ons, sokken-online.nl, te weten gekomen en hebben wij je kunnen overtuigen van onze visie. Wij willen een ding duidelijk stellen en dat is, dat onze klant altijd centraal staat! Wij zien je dan ook graag terug als een tevreden klant. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Dan horen wij dat uiteraard heel graag!

Groetjes,

Team sokken-online.nl