Facebook Pixel

Spaarprogramma

Punten sparen voor leuke kortingen, wie houdt daar nou niet van? Sokken-online.nl heeft daarom sinds de nieuwe website live is gegaan, een spaarprogramma opgezet voor haar klanten. Het enige wat daarvoor nodig is, is een account! Anders kunnen we de punten niet bij de juiste persoon registreren. Je kunt deze gemakkelijk aanmaken via deze link en er staat direct een leuke korting voor je klaar. Dat is nog eens een leuke kennismaking! Als je al een account hebt is deze informatie ook relevant. Want hieronder staan diverse mogelijkheden op je punten balans een extra boost te geven! Hieronder leggen we uitgebreid elke mogelijkheid uit. Elke punt heeft een euro waarde van €0,10.

#1 Account aanmaken

Alleen al bij het aanmaken van een account, staat er direct een leuke korting op je te wachten. Je kunt via deze link een account aanmaken. Je ontvangt hiervoor 25 punten die je gelijk kan uitbesteden aan je eerste bestelling!

#2 Punten over orderbedrag

Wanneer je een bestelling bij Sokken-online.nl hebt geplaatst, krijg je over het gehele orderbedrag (zonder verzendkosten) punten uitgekeerd. Elke euro is een punt waard. De punten worden aan je balans toegevoegd wanner de order compleet en afgerond is. Zo kun je de punten weer inleveren bij een volgende bestelling. Je kunt de punten natuurlijk ook opsparen. De keuze hierin is natuurlijk aan jou!

#3 Product review schrijven

Wij ontvangen graag review over onze producten. Hierdoor kunnen wij het aanbod verbeteren en jullie de andere klanten beter helpen bij het beslissen van een aankoop. Hoe mooi zou dat zijn als je daar ook nog een wat voor terug zou krijgen? Nou, dat kan dus vanaf nu! Een product review moet alleen wel aan een paar eisen voldoen. Zo dien je het product eerder te hebben aangekocht en moet de review wel zijn voorzien zijn van relevante informatie. Voor een review ontvang je maar liefst 25 spaarpunten! Let wel op, het kan even duren voordat de punten zijn bijgeschreven op je account. Dit moeten wij handmatig goedkeuren.

#4 Je vriendinnen of vrienden uitnodigen

Als je eenmaal een account bij ons hebt aangemaakt, is het mogelijk om al je vriendinnen of vrienden kennis te laten maken met de beenmodecollectie Sokken-online.nl. Want iedereen heeft weleens sokken nodig, toch? Het wordt dan ook nog mooier als jullie daar allebei van kunnen profiteren. Wanneer jouw vriend(in) een account aanmaakt via de link die zij met per mail ontvangen, krijg jij en je vriend(in) 25 spaarpunten om die je bij een volgende bestelling weer te besteden. Je kunt je vrienden uitnodigen via je dashboard in je account. Klik op het kopje “mijn punten & beloningen” en ga daarna naar “vrienden uitnodigen”. Vul alle emailadressen in van je vrienden en verstuur deze met een leuk berichtje! Als er vragen zijn kun je ons altijd even een berichtje sturen!

Tot slot hopen wij dat alles duidelijk is. Als je ergens vragen over zijn, kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!