Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Stapp

Selectie verfijnen
Maak je zoekresultaat kleiner met de onderstaande filters.

Zoeken

Zoeken
Productfilter
Openen

Toont alle 35 resultaten

Stapp sokken

De sokken van het merk Stapp zijn bekend om hun ijzersterke kwaliteit. Je kent waarschijnlijk de klassiekers wel, met het kenmerkende gele randje. De stevigheid van de stof maken de sokken uiterst geschikt als werksokken of wandelsokken, of voor andere sporten. De stevigheid maakt ook dat de sokken zeer lang meegaan en dat is belangrijk voor een duurzame aankoop!

Verschillende lijnen van Stapp

De kenmerkende Stapp sokken met het gele randje zijn niet de enige sokken die Stapp aanbiedt. Bovendien kun je je voorstellen dat een sok die je draagt om te gaan paardrijden wellicht andere kwaliteiten heeft dan een sok om in te werken. Daarom heeft Stapp verschillende lijnen uitgebracht om voor elke gelegenheid die om kwalitatief goede sokken vraagt, een Stapp sok te kunnen vinden.

Stapp Yellow

Zoals al genoemd is, zijn de sokken van Stapp met het gele randje als het ware de klassiekers. Deze gele lijn wordt daarom ook wel de basiscollectie van Stapp genoemd, waar je altijd op kunt terugvallen voor kwaliteitssokken. De sokken van de Yellow-collectie zijn zeer goed geprijsd en bieden daarom sokken tegen een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding. De sokken zijn comfortabel en schok dempend, en zijn daarom zeer geschikt als werksokken.

Stapp Red

Wil je toch nog een stapje verder gaan, kies je voor de Stapp Red-lijn. De sokken zijn van uitmuntende kwaliteit en daarom superieur op de sokkenmarkt. Deze sokken hebben wat extra voordelen vergeleken met de basissokken van de Yellow-collectie, zoals Superwash.

Stapp Techno

Ben je op zoek naar een meer technische sok, bijvoorbeeld voor een specifieke werkomgeving? Dan zit je goed bij de Stapp Techno-lijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor sokken die ervoor gemaakt zijn om je voeten droog te houden, of sokken met extra stevigheid rondom de hiel en de tenen.

Stapp Active

De Stapp Active-lijn is er speciaal voor liefhebbers van het outdoor leven, die hun hart kunnen ophalen aan de kwaliteit van deze sokken. Er zijn verschillende varianten die je kunt kiezen afhankelijk van de buitenactiviteit. Een extra warme sok voor wie hoog in de bergen gaat wandelen, of juist sokken met een goede vochtafvoer.

Stapp Horse

Stapp heeft ook een lijn van ruitersokken. Ook deze zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. Bij ruitersokken is natuurlijk ook het uiterlijk van de sokken belangrijk en ook daar is aan gedacht: van de klassieke ruiten tot paardenmotiefjes, met sokken van de Stapp Horse-lijn wil je gezien worden!

Advies of vragen over Stapp sokken?

Mocht je nog vragen hebben over onze Stapp collectie, neem gerust contact op met een van onze werknemers via onze live chat functie, e-mail: info@sokken-online.nl of tijdens kantooruren op telefoonnummer: +31(0)85-2463210. Wij staan altijd klaar voor een passend advies!

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website