Facebook Pixel

Stapp Yellow

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Gratis Verzending v.a. €45,-
Sparen voor korting!
Altijd scherp geprijsd!
25 jaar branche ervaring!

Stapp Yellow beenmode
Stapp yellow is de betaalbare versie van zijn grote broer STAPP. De stap yellow sokken zijn herkenbaar aan de gele verpakking en zijn betaalbare kwaliteit. Stapp yellow brengt een collectie werksokken in een breed assortiment. Voor elke klus de juiste sokken. Of het voor de werkschoenen is of voor de klompen Stapp Yellow levert het allemaal.

Stapp Yellow collectie
Stapp yellow bestaat uit 8 soorten werksokken. Dit zijn de Casual, Noorse, Allround, Worker, Thermo, Walker, quarter en de quarter coolmax. Dus voor elk seizoen heeft stapp yellow wel een geschikte werksok.  De sokken zijn vaak in het zwart of marine verkijgbaar en de noorsesokken zijn natuurlijk grijs. Stapp yellow is speciaal omdat de teen en de hak versterkt zijn. Waardoor hij natuurlijk langer heel blijft tijdens het dragen. De Tip die wij willen meegeven is om sokken eerst te wassen voordat u ze gaat dragen hierdoor gaan uw sokken langer mee.

Stapp Yellow aanbieding
Regelmatig heeft sokken-online.nl een aanbieding in de stapp yellow. Houd daarom regelmatig de site in de gaten en of like onze pagina op faceboek voor de scherpste prijzen. Hierdoor blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen van stapp yellow en sokken-online.nl.

Beschikbare maten
De beschikbare maten van Stapp Yellow zijn:

35/38 | 39/42 | 43/46 | 47/50.

Wie verkoopt stapp yellow?
Sokken-online biedt u het hele pakket sokken aan van stapp yellow. Sokken-online is al jaren dealer van Stapp Yellow waardoor snelle levering is verzekerd. Wij versturen u stapp yellow vanuit ons eigen magazijn in Schagerbrug.

Indien u vragen heeft over de kwaliteit, pasvorm of beschikbaarheid van stapp yellow  kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@sokken-online.nl.