Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Lowa

Selectie verfijnen
Maak je zoekresultaat kleiner met de onderstaande filters.

Zoeken

Zoeken
Productfilter
Openen

Lowa sokken

Lowa is ondertussen een begrip in de wandelsport en dat is niet voor niets. Het merk staat bekend om de kwaliteit en innovatieve producten. Begonnen in 1923 in het Duitse plaatsje Jetzendorp houdt Lowa tegenwoordig haar naam hoog door het aanbieden van wandelsokken met hoogwaardige kwaliteit.

Lowa wandelsokken

Lowa heeft een kleine, maar zeer mooie collectie wandelsokken en bedient daarmee vrijwel alle vraag die er is op het gebied van wandelen. Lowa sokken worden geweven met hoogwaardige garen en materialen die je van een kwaliteits sok mag verwachten. Perfecte afwerking, een precieze pasvorm en uitmuntende draagcomfort, dat is waar het bij Lowa wandelsokken om draait.

Lowa sponsor Nijmeegse vierdaagse

Sinds 2019 is Lowa de trotse sponsor van de vierdaagse in Nijmegen. Speciaal voor dit evenement heeft het merk een nieuwe lijn wandelsokken op de markt gebracht. De wandelsokken van Lowa, inclusief de 4-daagse collectie, zijn in diverse kleuren en modellen verkrijgbaar op de webshop van Sokken-Online.

Modellen wandelsokken van Lowa

De meest bekende modellen wandelsokken zijn de Lowa Trekking en de Lowa Trekking Sport. Deze twee modellen zijn voorzien van merinowol om de beste comfort te bieden aan je voeten. Of je nu liever loopt in de winter of in de zomer, deze sokken zijn ideaal onder alle weersomstandigheden. Ook de All Terian Classic Socks van Lowa zijn voorzien van merinowol en hebben de de perfecte pasvorm. Zo zijn jouw voeten uitgerust met de beste sokken tijdens het wandelen.

Advies of vragen over Lowa sokken?

Mocht je nog vragen hebben over onze collectie lowa sokken, neem gerust contact op met een van onze werknemers via onze live chat functie, e-mail: info@sokken-online.nl of tijdens kantooruren op telefoonnummer: +31(0)85-2463210. Wij staan altijd klaar voor een passend advies!

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website