Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Burlington

Selectie verfijnen
Maak je zoekresultaat kleiner met de onderstaande filters.

Zoeken

Zoeken
Productfilter
Openen

Burlington Sokken

De sokken van Burlington zijn vrijwel meteen te herkennen aan het argyle-patroon. Je denkt misschien door deze opvallende ruit in combinatie met de naam Burlington dat we het nu over een Engels merk hebben. Verrassend genoeg is dit merk afkomstig uit de VS en vernoemd naar de plaats waar de sokken van oorsprong geproduceerd werden het plaatsje Burlington in North Carolina. Het merk is ontstaan toen het werk rondom het aanleggen van de spoorwegen rond 1850 afnam en de arbeiders zelf nieuwe bedrijfjes gingen opzetten. Na jaren werd in 1920 Burlington Mills opgericht om de lokale economie weer een zetje in de goede richting te geven. Later werd de naam veranderd in Burlington Industries. In 2008 is het merk Burlington onderdeel geworden van het ook erg bekende Duitse merk Falke. Wij bij Sokken-online.nl hebben een ruim assortiment aan deze hoogstaande sokken van Burlington.

Burlington beenmode

De mensen achter Burlington wilden hun brede kennis over beenmode delen met de wereld, waardoor ze een unieke productlijn creëerden. De sokken van Burlington worden wereldwijd gewaardeerd en veelvuldig verkocht.  Falke, de producent van Burlington staat vooral bekend om de wandel en sportsokken collecties. De kwaliteit van Burlington sokken is dus zeer goed net zoals we gewend zijn van de sokken van Falke.

Sokken van hoogstaande kwaliteit

Al met al zijn de sokken van Burlington van hoogwaardige en luxueuze kwaliteit en voorzien van een hoog draagcomfort. Hiernaast is er goed nagedacht over het design en zijn de meeste sokken in meerdere kleuren verkrijgbaar. Sokken van Burlington staan erom bekend dat ze lang meegaan en niet minder worden qua comfort ongeacht hoe vaak ze gedragen en gewassen zijn. De sokken worden geproduceerd onder strenge regels betreffende milieubescherming en besteed tijdens de productie aandacht aan de werkomstandigheden, waardoor de keuze voor sokken van Burlington nog makkelijker te maken is.

Advies of vragen over herensokken?

Mocht je nog vragen hebben over onze collectie herensokken, neem dan gerust contact op met een van onze werknemers via onze live chat functie, e-mail: info@sokken-online.nl of tijdens kantooruren op telefoonnummer:+31(0)85-2463210. Wij staan altijd klaar voor een passend advies!

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website