Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Xtreme

Selectie verfijnen
Maak je zoekresultaat kleiner met de onderstaande filters.

Zoeken

Zoeken
Productfilter
Openen

Xtreme beenmode
Xtreme is een beenmode merk met een mooie collectie sokken en meer. Xtreme zegt het eigenlijk deze collectie sokken is voor extreme weersomstandigheden. De producten van Xtreme zijn verkrijgbaar voor alle sporten. Of u nou gaat skiën of wandelen Extreme heeft altijd de juiste sok voor elke sportbeoefenaar. Extreme is bekend van zijn 100% merino wollen sokken voor koude voeten. Deze sokken zijn vooral heerlijk voor mensen met koude voeten of mensen met een wol allergie. Merino is hypoallergeen en is perfect voor mensen die niet tegen gewone wol kunnen.

Xtreme skisokken
Skisokken van extreme zijn perfect voor de wintersport. Deze betaalbare skisokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De skisokken van Xtreme zijn naadloos en hebben een vocht regulerende werking. De Thermocontrole zorgt voor warme en droge voeten tijdens het skiën.

Xtreme Merino
Merino sokken en kniekousen van Xtreme zijn gemaakt van het Merino schaap uit Nieuw-Zeeland. Deze wollen sokken zijn warmer dan normaal wol en perfect voor mensen met zeer koude voeten.

Xtreme wandelsokken
Wandelsokken van Extreme zijn er voor elk jaargetijde. De wollen wandelsokken zijn gemaakt van 50% wol en zijn voorzien van een brede boord. Deze brede boord is tegen het knellen en een beter draagcomfort.  Katoenen wandelsokken van Extreme zijn voorzien van Coolmax zodat u tijdens het wandelen droge en koele voeten behoud.

Kortom Extreme heeft een ruime keuze aan sokken voor elke sporter.  Zoekt u een specifieke sok voor een bepaalde sport aarzel dan niet en stuur u vraag naar www.info@sokken-online.nl en wij zullen u een passend advies geven

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website