Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Tommy Hilfiger

Selectie verfijnen
Maak je zoekresultaat kleiner met de onderstaande filters.

Zoeken

Zoeken
Productfilter
Openen

Toont alle 11 resultaten

Tommy Hilfiger

Sokken van Tommy Hilfiger zijn wereldwijd zeer geliefd door het bekende design en de hoogwaardige kwaliteit. Je vindt bij ons dan ook een groot aanbod van Tommy Hilfiger sokken, van zowel herensokken, kindersokken als sneakersokken. De giftbox van Tommy Hilfiger wordt ook zeer gewaardeerd en is ideaal voor jezelf of als cadeau. Tommy Hilfiger is een van de grootste aanbieders ter wereld, dit hebben ze te danken aan de altijd goede kwaliteit en gave designs.

Tommy Hilfiger beenmode

Tommy Hilfiger is opgericht in 1985 en is wereldwijd snel gegroeid. De naam is afhankelijk van Tommy Hilfiger, een Amerikaanse modeontwerper en teven de oprichter van het bedrijf. Dit merk biedt allerlei verschillende producten aan en ze onderscheiden zich door te specialiseren op diverse gebieden. Sokken is een van de producten van Tommy Hilfiger, waarbij wordt gezorgd voor producten van hoogstaande materialen en een fijne pasvorm. Het merk is te herkennen aan het vertrouwde kleurenpalet, die uiteraard ook bij de sokken te zien is.

Klassieke prettige sokken

De sokken van Tommy Hilfiger passen bij elk type schoen en kunnen bij elk outfit worden aangetrokken. Deze stijlvolle herensokken zijn gemaakt van mooie materialen en zorgen ervoor dat je klaar bent voor elke gelegenheid. De collectie op Online-sokken.nl is veelzijdig waardoor je sokken voor elk moment kan scoren. Zo hebben we de klassieke katoenen sokken om in te slaan, maar kan je ook een paar sneakersokken aanschaffen. De giftboxen van Tommy Hilfiger worden vaak verkocht, aangezien het leuk is om te geven en krijgen. In deze box zitten meerdere paar diverse sokken, waarmee je voordeliger uit bent. Voor kinderen hebben we ook een leuke giftbox met drie paar sokken.

Duurzame producten

Door het aanschaffen van Tommy Hilfiger weet je zeker dat je een tijd voorzien bent van hoogwaardige kwaliteitssokken. Hiernaast hebben de sokken een fijne pasvorm en een mooi design. Tommy Hilfiger besteed veel aandacht aan duurzaamheid, zo zorgen ze ervoor dat de producten langdurig mee kunnen. Hiernaast gebruiken ze zo min mogelijk water en energie voor het produceren van hun producten. Op Online-sokken.nl kan je terecht voor een vertrouwd paar fijne Tommy Hilfiger sokken.

Advies of vragen over Tommy Hilfiger?

Mocht je nog vragen hebben over onze collectie Tommy Hilfiger sokken, neem gerust contact op met een van onze werknemers via onze live chat functie, e-mail: info@sokken-online.nl of tijdens kantooruren op telefoonnummer:+31(0)85-2463210. Wij staan altijd klaar voor een passend advies!

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website