Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Over ons

Wie zitten er achter www.sokken-online.nl? Leuk dat je ons gevonden hebt! Maar het is nog leuker dat je op deze pagina terecht bent gekomen om meer te weten over wie sokken-online.nl nu echt is.Geschiedenis in het kort
Wij, van sokken-online, zijn al vanaf 1993 actief in de beenmodebranche. Op dat moment waren wij alleen nog maar te vinden op diverse markten en braderieën door het hele land. Daar ken je ons misschien van. Ik (Jack van den Berg) ben begonnen op mijn 18e jaar met de verkoop van tennissokken op Koninginnedag in Amsterdam op de Museumbrug. Deze markt was eigenlijk bedoeld als grap, maar bleek zo’n succes, dat ik me in de jaren daarna volledig in de beenmodebranche heb verdiept. Zo waren wij bijvoorbeeld elk weekend te vinden op de Beverwijkse Bazaar en stonden wij op diverse weekmarkten van Den Helder tot Amstelveen, en naast de vaste markten ook op diverse jaar- en paardenmarkten.

Webwinkel
Sinds 2013 zijn wij ook online te vinden. In eerste instantie stond deze verkoop op een lager pitje. Maar nadat wij 2 jaar geleden volledig zijn overgestapt op de webshop, zijn Jenny Kooijman en ik (Jack) niet meer te vinden op de markten en dit niet zonder reden. Wij weten als geen ander dat het koopgedrag van onze klanten veranderd is en mensen toch meer voor het gemak kiezen. In het begin was het wel even wennen. Het is namelijk een hele andere tak van sport, dat internet.

Waar staat sokken-online.nl voor?
Al die jaren dat wij op de markten hebben gestaan, hadden wij altijd wel een praatje met onze klanten. Dat is helaas niet meer zo. Wij proberen dit nu zoveel mogelijk te doen via onze klantenservice en zullen je altijd telefonisch, per e-mail of op een andere manier adviseren en je vragen beantwoorden.

Naast onze klantenservice staan wij voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen altijd de juiste producten in te kopen, zodat wij zo min mogelijk klachten hierover kunnen krijgen. Helaas zijn wij niet bij machte alle producten zelf uit te proberen voordat wij ze verkopen en kan er wel eens wat mis zijn met een product. Wij zullen hier dan ook alles aan doen om dit met je op te lossen. Neem dan direct contact op met onze klantenservice zodat wij dit correct kunnen afhandelen. Want bij ons sta jij altijd centraal en wij willen je graag behouden in onze klantenkring.

Kennis
Omdat wij al jaren actief zijn in de beenmodebranche mag je aannemen dat wij wel kennis hebben van al onze producten en je altijd het juiste advies kunnen geven. Of je nu brede of smalle voeten hebt, misschien wel enorme grote voeten, wij van sokken-online.nl zijn de aangewezen webshop om je probleem voor te leggen. Altijd zijn wij bereikbaar voor een passend advies.

Tot slot
Hopelijk ben je wat meer over ons, sokken-online.nl, te weten gekomen en hebben wij je kunnen overtuigen van onze visie. Wij willen één ding duidelijk stellen en dat is, dat onze klant altijd centraal staat! Het gaat ons erom dat jij tevreden bent. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Dan horen wij dat uiteraard heel graag!

Groetjes,

Team sokken-online.nl

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website