Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Re-legs

Selectie verfijnen
Maak je zoekresultaat kleiner met de onderstaande filters.

Zoeken

Zoeken
Productfilter
Openen

Toont alle 2 resultaten

Re-Legs Leggings
Re-legs is een bekende in Nederland op het gebied van legging’s. De legging’s zijn verkrijgbaar in de nieuwste mode kleuren en in alle maten. Deze confectie legging’s zijn verkrijgbaar in een lang model en een capri model.

Re-legs collectie
Re-legs maakt diverse leggings voor kinderen en volwassenen. De kleuren worden per seizoen aangepast. De modellen variëren per seizoen en zijn al verkrijgbaar in een short model. De capri leggin wordt meestal in het voorjaar en zomer verkocht en de lange legging is het gehele jaar aanwezig in het straatbeeld.

Re-Legs
Re-Legs leggings zijn over het algemeen gemaakt van 95% Katoen met 5% lycra. De pasvorm valt goed maar bij twijfel altijd een maatje groter nemen. De Tip die wij meegeven is om de legging voor het dragen eerst te wassen.  Hierdoor blijven de leggings langer mooi.

Beschikbare maten
Re-legs heeft de volgende maten:

92/98 | 104/110 | 116/122 | 128/134 | 140/152

S/M  | L/XL | XXL | XXXL

Waar Koop je leggings van Re-Legs?
Een Legging van Re-Legs koop je gemakkelijk en voordelig bij sokken-online.nl. Altijd de nieuwste kleuren leggings en modellen. Snelle levering door voorraad uit eigen magazijn in Schagerbrug.

Indien u vragen heeft over de kwaliteit, pasvorm of beschikbaarheid van de kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@sokken-online.nl.

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website