Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

CADA

Selectie verfijnen
Maak je zoekresultaat kleiner met de onderstaande filters.

Zoeken

Zoeken
Productfilter
Openen

Cada is het merk als het gaat om de beste kousenvoetjes of footies. Dit merk is een begrip en brengt een zeer mooi product op de markt en is daarom verkrijgbaar bij sokken-online.

CADA Sneakersokken
Wat maakt CADA nou anders dan andere sneakersokken. CADA beschikt over Fixed Grip technologie waardoor de sneakersokken niet afzakken maar gewoon goed blijven zitten! Deze FLEX GRIP zit achter in de hiel en is een silicone soort dat huidvriendelijk is en zacht aanvoelt tijdens het dragen.

Andere voordelen zijn dat deze sokken naadloos zijn en goed zijn tegen transpireren. Het materiaal is zacht en voelt zeer comfortabel aan tijdesn het dragen.

CADA waszak
Om je CADA sokken langer te kunnen dragen heeft CADA een zeer mooie wasbox met een handig kleur label gemaakt. Dit label is in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat ieder zijn eigen wasbox kan gebruiken. De ruime opening door de rits is ideaal voor het vullen van je wasbox.

Waar koop ik CADA
CADA koop je bij de betere beenmode speciaalzaken en natuurlijk bij sokken-online. Voor een passend advies of andere informatie kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Sokken-online.nl is een officiele lervancier van CADA

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website