Facebook Pixel

Ruilen

Mag ik mijn product ruilen?
Wanneer je een product hebt ontvangen, waarvan de maat of de kleur niet naar wens is, kan je deze ruilen, dat is geen enkel probleem.

Voorwaarden
- Je hebt op onze aankopen 30 dagen bedenktijd.
- Het artikel mag niet gedragen zijn.
- Verpakking mag niet beschadigd en gescheurd zijn.
- Pakbon of factuur bijvoegen.
- Panty’s die zichtbaar uit de verpakking zijn geweest worden niet in behandeling genomen en helaas niet vergoed.
- Ondergoed wordt uit hygiënisch oogpunt niet geruild mits het artikel ongedragen is.

Hoe gaat ruilen in zijn werk?
Je kunt je artikelen gewoon direct naar ons terug sturen zonder contact met ons op te nemen. Voeg wel even een factuur, pakbon of briefje toe waar duidelijk je adres gegevens opstaan met de gewenste artikelen waavoor je deze wilt ruilen. 

Wat zijn de kosten voor het ruilen?
Voor het opnieuw opsturen van die omgeruilde artikelen, zijn de kosten voor onze rekening. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening.

Tips voor het omruilen
Zoals je weet mag je aankopen altijd ruilen en dat mag met elke vervoerder die jezelf wilt. Handig om te weten is dat je veel kosten kan besparen met het kiezen van een vervoerder en de manier van verzenden. Bijvoorbeeld een brievenbus pakketje is veel voordeliger dan een gewone zending en kan al tot de helft aan kosten schelen. Ruilen is altijd voor eigen risico dus zorg er altijd goed voor dat je het verzendbewijs (Track and Trace code) altijd goed bewaard. Zo kun je het pakketje zelf volgens en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Wat is het ruil & retouradres?
Sokken-online.nl
Langeloop 10v
1742PB Schagen
Nederland