Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Paardrijsokken met deocell

0 klantbeoordelingen

Paardrijsokken met deocell

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 10,95

Paardrijsokken voor dames.

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

Stapp’s Paardrijsokken met Deocell: Stapp’s Paardrijsokken met Deocell belichamen de perfecte symbiose van functionaliteit en comfort, ontworpen om de ultieme rijervaring te verbeteren.

Geavanceerde Deocell-technologie: De unieke Deocell-technologie, een geavanceerd vezel- en weefselontwerp, biedt niet alleen uitstekende vochtafvoerende eigenschappen, maar reguleert ook de temperatuur van de voeten, waardoor ongemak en irritatie tijdens lange ritten worden verminderd.

Versterkte duurzaamheid: De versterkte hiel en teen, gecombineerd met de geavanceerde naadloze constructie, garanderen duurzaamheid en minimaliseren wrijving, wat essentieel is voor de prestaties en het welzijn van de ruiter.

Strategische demping: De strategisch geplaatste demping biedt extra comfort en ondersteuning, waardoor de impact van schokken tijdens het rijden wordt verminderd.

Stijlvol en gestroomlijnd ontwerp: De sokken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, met een slank en gestroomlijnd ontwerp dat gemakkelijk in verschillende rijlaarzen past. De subtiel ingeweven Stapp-logo’s getuigen van de onberispelijke kwaliteit en aandacht voor detail die in elk paar sokken wordt geïnvesteerd.

Met deze sokken wordt elke ruiter voorzien van ultiem comfort, wat cruciaal is voor het bevorderen van de prestaties en het welzijn tijdens lange ritten.

Samenstelling:

  • 66% polyamide
  • 22% katoen
  • 10% lyocell (deocell)
  • 2% elastan

Extra informatie

Aantal Stuks

1 paar

Kleur

Black, Black kobalt, Black pink, Bordeaux, Kobalt, Marine, Military, Pink, antraciet

Maat

35/38, 39/42, 43/46

Materiaal
Wasvoorschriften

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Paardrijsokken met deocell” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website