Apollo 200 denier seamless legging van microfiber

2 klantbeoordelingen
Merk: Apollo

200 denier seamless legging van microfiber

2 klantbeoordelingen

 12,99

Naadloze legging van Microfiber met een mooie brede band in de taille.

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De Apollo 200 denier seamless legging van microfiber is verkrijgbaar bij sokken-online.nl. Deze legging is een ware must-have voor elke kledingkast. Wat deze legging uniek maakt, is dat hij volledig naadloos is aan de bovenkant. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over zichtbare naden onder strakke kleding. De legging sluit mooi aan op je benen tot aan je enkels, en de gladde stof zorgt voor een prachtige pasvorm.

De comfortboord van de legging sluit hoog aan in de taille, waardoor je kunt genieten van ultiem draagcomfort. Apollo staat bekend om zijn kwaliteit en trendy kleuren, die altijd aansluiten bij het huidige seizoen. Deze legging is ook geschikt voor dames met een maatje meer, dankzij de ruime pasvorm en uitstekende elasticiteit. Bovendien blijft de kleur van de legging mooi, zelfs na het wassen, en krimpt hij niet.

Let wel op dat er aan de binnenkant van de legging een fijne naad loopt, maar de rest van de legging is volledig naadloos. Mocht je twijfelen over de maat, neem dan gerust contact op met onze medewerkers voor advies. De pasvorm van deze legging is goed en hij valt ruim qua maat, waardoor je kunt genieten van zowel comfort als stijl.

  • Apollo 200 denier seamless legging
  • Microfiber stof
  • Naadloos design
  • Comfortabele pasvorm
  • Trendy kleuren
  • Geschikt voor diverse maten
  • Hoge taille comfortboord

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Maat

S/M, L/XL, XXL

Kleur

Black, Chili pepper, Fluor green, Fluor pink, Kobalt, Marine, True red, White, Yellow

Merk

Apollo

Materiaal
Elastaan: 5%
Polyamide: 95%

  1. Manon

    Erg fijne legging, goede koop

  2. Rens

    Mooie legging in vele kleuren.

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website