Angro Heren kniekousen van wol

2 klantbeoordelingen
Merk: Angro

Heren kniekousen van wol

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 8,99

Zeer mooie dunne wollen heren kniekousen. Sluiten mooi aan tot onder de knie.

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid Prijs % korting
3+  8,72 3%
6+  8,45 6%
9+  8,18 9%
AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De Angro Heren kniekousen van wol zijn een essentiële aanvulling op elke herengarderobe die op zoek is naar warmte en comfort. Met 42% wol bieden deze kniekousen de perfecte balans tussen isolatie en ademend vermogen, waardoor je voeten warm blijven zonder oververhit te raken.

Een opvallende eigenschap van deze kniekousen is het ontbreken van een voelbare teennaad. Hierdoor geniet je van een gladde en irritatievrije ervaring, zelfs bij lange draaguren.

De kniekousen reiken tot aan de knie en blijven stevig op hun plaats, dankzij de goedzittende pasvorm en de brede boord die niet afknelt. Het licht geribbelde breimotief geeft deze sokken een klassieke uitstraling en structuur.

Het draagcomfort wordt verder versterkt door de platte teennaad en de comfortboord. Deze kniekousen zijn een absolute topper in de Angro-collectie als het gaat om klassieke wollen sokken die zowel comfortabel als stijlvol zijn.

De pasvorm van de Angro Heren kniekousen van wol is uitstekend en valt goed op maat. Met een ruime keuze aan kleuren en maten, is het gemakkelijk om jouw favoriete paar te bestellen bij sokken-online.nl. Of je nu op zoek bent naar warmte voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, deze kniekousen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

  • Angro Heren kniekousen
  • 42% wol
  • Geen voelbare teennaad
  • Brede boord
  • Licht geribbeld breimotief
  • Platte teennaad, comfortboord
  • Ruime kleur- en maatkeuze
 Tip! Was altijd deze sokken voor het dragen! Hierdoor krijgen deze kniekousen een betere pasvorm en een langere levensduur. Doe deze wollen kniekousen nooit in de droger.

Verpakt per 1 paar!

Extra informatie

Gewicht 0,08 kg
Maat

39/42, 42/45, 45/47

Kleur

Antracite, Black, Bordeaux, Brown, Dark beige, Dark jeans, Forrest green, Khaki, Marine, Medium beige, Medium grey, Medium jeans

Merk

Angro

Materiaal
Acryl: 35%
Elastaan: 5%
Polyamide: 18%
Wol: 42%

  1. Ragnhild van Vondel

    Mooie kousen, maar zakken af na t wassen.

  2. Jan

    Blijft goed zitten en past ondanks dat hij iets dikker is dan de Merino wollen kous ook in al mijn schoenen. Blijven goed zitten na enkele keren wassen.

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website