Angro Wollen herensokken met badstof zool

0 klantbeoordelingen
Merk: Angro

Wollen herensokken met badstof zool

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 7,99

Dunne wollen herensokken met een verstevigd voetbed van badstof en zonder voelbare teennaad.

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid Prijs % korting
3+  7,75 3%
6+  7,51 6%
9+  7,27 9%
AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De Angro Wollen herensokken met badstof zool, bekend als de Apollo herensokken, bieden het beste van comfort en warmte dankzij hun unieke samenstelling. Met 42% wol en een badstof voetbed, worden je voeten omhuld door zachte luxe, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Wat deze sokken echt bijzonder maakt, is het verdikte voetbed dat extra demping biedt aan je voeten. Het voelt alsof je op kussentjes loopt, zelfs tijdens de drukste dagen.

De comfort boord en de niet voelbare teennaad zijn details die het verschil maken. Deze sokken zijn ontworpen voor een optimale draagervaring, zonder enige irritatie of knellend gevoel.

De Angro dunne wollen sokken zijn al lang een klassieker vanwege het gebruik van hoogwaardig richter kamgaren en een fijne ribstructuur. Het glad geweven voetbed voegt extra draagcomfort toe aan het geheel.

Met maten variërend van 39/42 tot zelfs 48/50, en verkrijgbaar in diverse kleuren, biedt de collectie van deze wollen sokken een optie voor iedere stijl en voorkeur. Of je nu op zoek bent naar klassiek grijs of een andere tint, er is een optie voor elke gelegenheid.

Ervaar de ultieme warmte, comfort en kwaliteit met de Angro Wollen herensokken met badstof zool. Jouw voeten verdienen niets minder dan het allerbeste, en deze sokken zullen je niet teleurstellen.

 

  • Angro Wollen herensokken
  • Badstof voetbed
  • 42% wol
  • Verdikt voetbed, extra demping
  • Comfort boord, niet voelbare teennaad
  • Fijne ribstructuur, richter kamgaren
  • Verschillende maten, diverse kleuropties

 

Tip! was altijd uw angro sokken voor het dragen en doe wollen sokken nooit in de droger.

Extra informatie

Gewicht 0,055 kg
Maat

39/42, 42/45, 45/47, 48/50

Kleur

Antracite, Black, Brown, Dark jeans melange, Khaki, Light beige, Light grey melange, Light jeans, Marine, Medium beige, Medium grey, Medium jeans

Merk

Angro

Materiaal
Acryl: 41%
Polyamide: 17%
Wol: 42%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wollen herensokken met badstof zool” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website