Angro Wollen heren kniekousen met badstof zool

0 klantbeoordelingen
Merk: Angro

Wollen heren kniekousen met badstof zool

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 9,99

Wollen heren kniekousen met een badstof voetbed. Sluit mooi aan onder de knie door de comfort boord.

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid Prijs % korting
3+  9,69 3%
6+  9,39 6%
9+  9,09 9%
AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De Angro wollen heren kniekousen met badstof zool zijn ontworpen voor ultiem comfort en warmte. Deze kniekousen komen tot onder de knie en zijn voorzien van een rib structuur die niet knelt en een aangenaam draagcomfort biedt. De badstof zool, een kenmerkend detail van deze kousen, zorgt voor extra zachtheid en demping, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Deze kniekousen hebben een verdikt voetbed dat zorgt voor een zachte aanraking en een perfecte pasvorm. De badstof zool biedt niet alleen demping voor je voeten, maar verhoogt ook het algehele comfort van de sokken.

Angro heeft gezorgd voor veelzijdigheid in kleur en maat, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw stijl en behoeften. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten van 39-42 tot 45/47, zul je zeker een optie vinden die bij je past.

De lengte van deze kniekousen reikt tot onder de knie, waardoor ze goed blijven zitten tijdens het dragen. Of je nu op zoek bent naar warme sokken voor koude dagen of gewoon een comfortabele aanvulling op je outfit, de Angro wollen heren kniekousen met badstof zool bieden de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

 

  • Angro wollen heren kniekousen
  • Badstof zool
  • Rib structuur, comfortabel draagcomfort
  • Verdikt voetbed, zachtheid en pasvorm
  • Diverse kleuren, maten 39-42 tot 45/47
  • Onder de knie, blijvende pasvorm
  • Warmte, stijlvol en functioneel

 

Tip! was de sokken voor het dragen. Hierdoor krijgen deze kniekousen met badstof zool een mooie pasvorm en een langere levensduur. Doe deze wollen kniekousen nooit in de droger!

Verpakt per 1 paar.

Extra informatie

Gewicht 0,095 kg
Maat

39/42, 42/45, 45/47

Kleur

Antracite, Black, Camel, Dark beige, Dark jeans melange, Marine, Medium grey

Merk

Angro

Materiaal
Acryl: 20%
Polyamide: 40%
Wol: 40%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wollen heren kniekousen met badstof zool” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website