Apollo Heren maillot

1 klantbeoordeling
Merk: Apollo

Heren maillot

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 9,99

Heren maillot van het merk Apollo.

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De Apollo heren maillot is een veelzijdig kledingstuk verkrijgbaar bij sokken-online.nl. Gemaakt van een mix van katoen en elastaan, biedt deze maillot een aangename pasvorm en stretch. Het ontwerp is voorzien van een handige ingezette gulp en heeft een one size fits all maatvoering, hoewel de maillot wat ruimer valt. Deze heren maillot is niet alleen een praktische keuze, maar ook een populaire optie voor speciale gelegenheden zoals carnaval en feestdagen zoals 5 december.

Een handige tip: het is raadzaam om de maillot voor het dragen te wassen op een koude temperatuur. Dit bevordert niet alleen de vollere structuur van de maillot, maar zorgt ook voor een betere pasvorm en comfort tijdens het dragen. Of je nu een extra laagje warmte nodig hebt op koude dagen of een leuke aanvulling wilt voor je kostuum, deze heren maillot biedt zowel veelzijdigheid als comfort.

Met zijn hoogwaardige materialen en aandacht voor details, voldoet de Apollo heren maillot aan de eisen van zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Voeg deze maillot toe aan je kledingcollectie en geniet van de comfortabele pasvorm en stijlvolle uitstraling die het te bieden heeft.

 

  • Apollo heren maillot
  • Katoen en elastaan mix
  • Aangename pasvorm en stretch
  • Ingezette gulp
  • One size fits all
  • Ruime pasvorm
  • Geschikt voor speciale gelegenheden

 

Extra informatie

Gewicht 0,12 kg
Maat

One-size

Kleur

Black, White

Merk

Apollo

Materiaal
Elastaan: 5%
Katoen: 80%
Polyamide: 15%

  1. Winfred

    Goed product goede kwaliteit en een snelle levering

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website