MarcMarcs Damessokken met cashmere

0 klantbeoordelingen
Merk: MarcMarcs

Damessokken met cashmere

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 9,99

Mooie zachte wollen sokken met een grovere rib. Heerlijke pasvorm en draagcomfort.

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid Prijs % korting
2 - 3  9,79 2%
4 - 5  9,59 4%
6+  9,39 6%
AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

Sokken-online.nl biedt een prachtige selectie uni damessokken met cashmere van het bekende merk Marcmarcs. Deze sokken combineren stijl, comfort en luxe dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals cashmere.

Cashmere is een luxe vezel die bekend staat om zijn zachtheid en warmte. De toevoeging van cashmere aan de sokken zorgt voor een luxueus gevoel en houdt je voeten heerlijk warm, zelfs op koude dagen. Cashmere staat er ook om bekend dat het vocht absorbeert, waardoor je voeten droog en fris blijven, zelfs bij langdurig dragen.

De uni damessokken van Marcmarcs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor een stijl die bij je persoonlijkheid en outfit past. Of je nu een klassieke look wilt met neutrale tinten of een speelse en trendy uitstraling met levendige kleuren, er is voor elk wat wils.

Bovendien zijn deze sokken ontworpen met aandacht voor comfort. Ze hebben een perfecte pasvorm en zijn naadloos, waardoor irritatie en wrijving tot een minimum worden beperkt. Je kunt ze de hele dag dragen zonder ongemak te ervaren.

Met de uni damessokken met cashmere van Marcmarcs, verkrijgbaar bij sokken-online.nl, kun je genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en luxe. Of je ze nu draagt tijdens een formele gelegenheid of gewoon voor dagelijks gebruik, deze sokken voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit en laten je voeten verwend en goed verzorgd voelen.

  • Uni damessokken
  • Cashmere
  • Marcmarcs
  • Sokken-online.nl
  • Zachtheid
  • Warmte
  • Comfort

Extra informatie

Gewicht 0,053 kg
Maat

35/38, 39/42

Kleur

Antracite, Black, Camel, Grey, Marine, Off white

Merk

MarcMarcs

Materiaal
Elastaan: 2%
Kasjmier: 8%
Polyamide: 33%
Viscose: 24%
Wol: 33%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Damessokken met cashmere” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website