Eureka S25 Merino wollen sokken

4 klantbeoordelingen
Merk: Eureka

S25 Merino wollen sokken

4 klantbeoordelingen

 18,95

Eureka S25 Merino wollen sokken in het zwart.

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid Prijs % korting
3 - 5  18,38 3%
6 - 8  18,00 5%
9+  17,43 8%
AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

Zwarte Merino sokken zijn voorzien van 100% Merino wollen voering en hebben een platte teennaad. Deze S25 is een heerlijke dikke wollen Merino sok die heerlijk warm aanvoelt en een super draagcomfort geeft. Deze sokken hebben een verdikt voetbed en een elastische midden band voor een stabiel draagcomfort dit wil zeggen dat deze sokken niet draaien op de voet. Een kenmerk van Merino is dat het warmer is dan gewone wol en dat hij hypo allergeen is. Dus als u een wol allergie heeft dan kunt u gewoon Merino sokken dragen. Merino jeukt en kriebelt niet aan de huid, doordat Merino wol meer vezels heeft dan een gewoon schaap is deze wol warmer en zachter voor de huid. Eureka heeft met deze sokken een zeer mooi product in haar collectie toegevoegd. Als je altijd koude voeten heb dan is Merino wol echt een aanrader. Meestal zijn deze sokken verkrijgbaar in een mĂŞlee garen maar nu dus ook in het zwart.

Was tip! gebruik weinig zeep en liefst vloeibaar | wol programma of op de hand | Centrifugeer op een laag toerental | leg wol nooit op de kachel om te drogen.

Extra informatie

Gewicht 0,17 kg
Maat

35/38, 39/42, 43/45, 46/47

Kleur

Black

Merk

Eureka

Materiaal
Elastaan: 2%
Polyamide: 18%
Wol: 80%

  1. Henriette

    Goede pasvorm, zitten heerlijk

  2. martein (geverifieerde eigenaar)

    zitten prima

  3. Laura (geverifieerde eigenaar)

    Heerlijke warme sokken en ze kriebelen echt niet .

  4. Mora (geverifieerde eigenaar)

    Zeer prettig zittende sokken. En zalig warm

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website