Eureka S5 Merino wollen sokken

12 klantbeoordelingen
Merk: Eureka

S5 Merino wollen sokken

12 klantbeoordelingen

 15,95

100% gevoerde dikke Merino wollen sokken
Warm en comfortabel.

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid Prijs % korting
3 - 5  15,47 3%
6 - 8  15,15 5%
9+  14,67 8%
AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

EUREKA merino wollen sokken

S5 Merino sokken van Eureka zijn 100% Merino wol gevoerd en zijn vrij dik gevoerd.  De kwaliteit is erg mooi zoals je van eureka socks mag verwachten.

Merino is geschikt als werk of wandelsokken alleen is de kans bij werksokken zeer groot dat ze sneller slijten. De buitenkant is gemaakt van polyamide dit is om de sokken wat sterker te maken. Merino heeft als voordeel dat het warmer is dan gewone wollen sokken en zijn hypo allergeen.  Was deze Merino wollen sokken nooit op een hoge temperatuur maar alleen op een wol programma en gebruik niet te veel wasmiddel en het liefst een vloeibaar wasmiddel. Zet altijd uw centrifuge op een lage toerental.

S5 Merino sokken zijn erg warm en jeuken nooit aan de huid. Omdat Merino anti allergie is. De Maat aanduiding staat van deze Merino sokken aan de binnenkant van de bord en worden aangegeven met zwarte strepen. Met Merino wollen sokken van Eureka behoren koude voeten tot het verleden. De Eureka S5 is het dikkere broertje van de S7!

Kortom als u altijd koude voeten heeft raden wij deze Merino sokken zeker aan.

80% merino wol
12% Polyamide
2% Elastaan

let op!

Houd deze sokken ver weg van de droger en was de sokken alleen op het aangegeven wasprogramma van de leverancier!

Extra informatie

Gewicht 0,16 kg
Maat

31/34, 35/38, 39/42, 43/45, 46/47

Kleur

Antracite

Merk

Eureka

Materiaal
Elastaan: 2%
Polyamide: 18%
Wol: 80.000000%

  1. jqn

    goede kwaliteit
    ook geschikt als werksokken!
    De sokken zijn dik, stevig en vooral WARM!
    top kwaliteit!

  2. JP

    Goede sokken, gaan blaren etc. goed tegen tijdens hiken. Heb ze een jaar gebruikt, en ben er nog steeds heel tevreden mee. Het is wel belangrijk denk ik om ze met wolwasmiddel te wassen 😉

  3. Birgitte

    Heerlijk warme en zachte sokken. Dragen heerlijk tijdens wandelingen, gaan lang mee en je krijgt ook nog eens bundelkorting bij aankoop!

  4. Ulrich

    Geweldige sokken

  5. lily_pinzon@hotmail.com

    Erg tevreden mee. Mooi dik.

  6. lily_pinzon@hotmail.com

    Erg tevreden mee. Mooie kwa

  7. Bas (geverifieerde eigenaar)

    Als kind van die prikkende wollen sokken en truien gehad. Daarom lang getwijfeld, maar hoe heerlijk zitten deze merino sokken. Prikt totaal niet en zijn heerlijk warm. Ik heb er gelijk een aantal bijbesteld.

  8. Mark (geverifieerde eigenaar)

    Heerlijke sokken en vooral geen koude voeten meer. Dik tevreden met deze sokken. Snel geleverd en goede service

  9. Esther (geverifieerde eigenaar)

    Dit zijn echt supersokken. Heerlijk warm en perfecte pasvorm.

  10. van Hoek (geverifieerde eigenaar)

    Fantastisch fijne en warme sokken. Toevallig probeerde ik me te herinneren waar ik deze sokken ook alweer gekocht had totdat ik zojuist ‘n sokken-online mail ontving met beoordelings verzoek . Dat doe ik bij deze dus met plezier omdat ik zo tevreden ben dat ik meteen mijn tweede en derde paar ga bestellen nu.

  11. Valesca Gussenhoven (geverifieerde eigenaar)

    “Als u altijd koude voeten heeft raden wij deze Merino sokken zeker aan”. Dit advies nam ik mij ter harte een eerdere winter, maar ik maakte 1 fout: maar één paar bestellen! Want deze sokken kan ik niet meer missen en wil ik aan tijdens het wandelen, het slapen én als huissok gebruiken. Nu dus opnieuw besteld 🙂
    Dit zijn zondermeer de allerfijnste sokken ooit en ik ben toch al bijna 53 … Overigens kwam ik zoekende naar deze S5, ook de S9 tegen. Die sokken zijn ook erg fijn, voor als de sok net wat minder dik en wat minder lang moet zijn.

  12. Ingeborg Kristelijn (geverifieerde eigenaar)

    Vallen vrij klein, als maat 45 hebt kun je beter een maat groter bestellen.
    Voor de rest heerlijk warme sok, tevreden

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website