Thermoset

0 klantbeoordelingen

Thermoset

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 39,95

Heerlijk warme thermoset van het merk Caterpillar

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De CAT thermoset bestaat uit een lichtgewicht thermoshirt met lange mouwen en een bijpassende thermobroek, beide ontworpen voor maximale warmte en comfort tijdens koude omstandigheden. Deze set, gemaakt van 100% polyester, combineert optimale vochtregulatie met een slim fit pasvorm, zodat je lichaam droog en warm blijft. Of je de items afzonderlijk draagt of als complete set, je bent verzekerd van een comfortabele bescherming tegen de kou.

CAT Thermoshirt:

Het CAT thermoshirt is minimalistisch en licht van gewicht, ideaal om te dragen tijdens lage temperaturen. De tweelaagse polyesterstructuur biedt een uitstekende balans tussen warmte-isolatie en vochtregulatie. Het shirt is voorzien van een ronde hals, elastische manchetten, en contrasterende gele stiksels voor een sportieve uitstraling. Het CAT-logo op de linkermouw geeft het shirt een herkenbare, stoere look.

Belangrijkste kenmerken:

  • Lichtgewicht en minimalistisch ontwerp
  • Tweelaags thermisch polyester voor extra warmte
  • Uitstekende vochtregulatie om droog te blijven
  • Slim fit pasvorm
  • Ronde hals en elastische manchetten
  • 100% polyester voor langdurig comfort

CAT Thermobroek:

De bijpassende CAT thermobroek biedt dezelfde hoogwaardige thermische bescherming. Deze slim fit broek heeft een elastische tailleband met subtiele Caterpillar-opdruk en elastische boorden bij de enkels voor extra comfort. De contrasterende gele stiksels en het CAT-logo op de linkerenkel zorgen voor een sportieve afwerking. De broek is ontworpen om warmte vast te houden en vocht af te voeren, zodat je comfortabel blijft in koude omstandigheden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Slim fit ontwerp voor een aansluitende pasvorm
  • Lange pijpen voor volledige bedekking en isolatie
  • Warmte- en vochtregulerende eigenschappen
  • Elastische tailleband met Caterpillar-opdruk
  • Elastische boorden bij de enkels voor een goede pasvorm
  • 100% polyester voor comfort en duurzaamheid

Met deze CAT thermoset ben je optimaal voorbereid op koude omstandigheden, of je nu kiest voor afzonderlijk gebruik of de complete set.

Extra informatie

Maat

L, M, XL, XXL

Wasvoorschriften

Niet bleken, strijken_1, wassen_max_60

Eigenschap

Slim-fit, Thermo

Materiaal
Wasvoorschriften

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thermoset” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website