Apollo Overknee kousen met kabel

0 klantbeoordelingen
Merk: Apollo

Overknee kousen met kabel

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

Mooie overknee kousen met kabelmotief met perfecte pasvorm.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De Apollo overknee kousen met kabel zijn een veelgevraagde keuze bij sokken-online.nl. Deze kousen kunnen zowel boven als onder de knie gedragen worden, waardoor ze een veelzijdige aanvulling zijn op je kledingcollectie. Met hun klassieke kabelmotief en brede boord zijn ze al tien jaar lang favoriet. Het ontwerp zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een comfortabele pasvorm en een zachte textuur op het been.

Of je nu gaat voor een trendy look met de kousen boven de knie of een subtiel accent onder een rok of jurk, deze Apollo overknee kousen voegen zeker iets speciaals toe aan je outfit. De ONE-SIZE maatvoering maakt ze geschikt voor schoenmaten 35-42, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over de perfecte pasvorm.

Of het nu voor een casual dagelijkse stijl is of voor een meer elegante gelegenheid, deze overknee kousen bieden veelzijdigheid en comfort. Het kabelmotief en de brede boord voegen een vleugje detail toe aan je look en laten je outfit opvallen. Als je op zoek bent naar een tijdloze aanvulling op je sokkenlade, zijn de Apollo overknee kousen met kabel een uitstekende keuze.

  • Apollo overknee kousen
  • Kabelmotief
  • Brede boord
  • Veelzijdige stijl
  • Comfortabele pasvorm
  • ONE-SIZE (schoenmaten 35-42)
  • Tijdloze aanvulling

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Maat

One-size

Kleur

Antracite, Black, Bordeaux, Ecru, Marine, Ocre, White

Merk

Apollo

Materiaal
Elastaan: 8%
Polyamide: 92%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Overknee kousen met kabel” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website