Basset Bamboe sokken

3 klantbeoordelingen
Merk: Basset

Bamboe sokken

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 7,99

2 paar bamboe sokken

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid Prijs % korting
2 - 3  7,75 3%
4 - 5  7,51 6%
6+  7,27 9%
AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De uni kleur bamboe sokken van het gerenommeerde merk Basset, verkrijgbaar bij sokken-online.nl, zijn een must-have in elke sokkenlade. Gemaakt van hoogwaardige bamboevezels, bieden deze sokken een ongeëvenaard comfort en zachtheid voor je voeten.

Bamboe is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn vochtabsorberende eigenschappen, waardoor je voeten de hele dag fris en droog blijven. Het is ook van nature antibacterieel, wat helpt om onaangename geurtjes te voorkomen.

De uni kleur van deze sokken maakt ze veelzijdig en gemakkelijk te combineren met elke outfit. Of je nu een casual look draagt of iets meer gekleed, deze sokken passen perfect bij elke stijl.

Basset besteedt veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid, en dat is duidelijk te zien in deze bamboe sokken. Ze zijn stevig en behouden hun zachtheid, zelfs na veelvuldig dragen en wassen.

Deze bamboe sokken zijn geschikt voor het hele jaar door. In de zomer bieden ze een verkoelend effect, terwijl ze in de winter je voeten heerlijk warm houden.

Voeg de uni kleur bamboe sokken van Basset toe aan je sokkenlade en ervaar het comfort en de luxe die ze bieden. Bestel ze vandaag nog bij sokken-online.nl en geniet van sokken die je voeten verwennen met zachtheid en frisheid. Met Basset sokken ben je verzekerd van een hoogwaardige draagervaring en stijlvolle sokken die je met trots zult dragen.

  • Uni kleur
  • Bamboe sokken
  • Basset
  • Sokken-online.nl
  • Comfortabel
  • Duurzaamheid
  • Zachtheid

Extra informatie

Gewicht 0,12 kg
Eigenschap

Naadloos

Geslacht

Vrouw, Man

Aantal Stuks

2 paar

Kleur

Antracite, Black, Marine

Maat

35/38, 39/42, 43/46

Merk

Basset

Materiaal
Bamboe viscose: 78%
Elastaan: 2%
Polyamide: 20%

  1. Ada

    Top product, geen zweetvoeten meer.
    De sokken lijken bijna kousen, ze zitten hoger boven de enkel dan ik gewend ben
    Nadeel van bamboe sokken is ze slijten sneller door gebruik van droger.

  2. Laurens

    fijne sokken, zitten lekker en slijtvast

  3. Erik

    Spannen te veel voor mijn gevoelige benen

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website