Craft Wool Liner sportsokken

0 klantbeoordelingen
Merk: Craft

Wool Liner sportsokken

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 29,95

Dunne warme sokken

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

Ultiem Comfort en Warmte met de CORE WOOL LINER SOCK 2-PACK van Craft, verkrijgbaar bij Sokken-online!

De Perfecte Wollen Voering

De CORE WOOL LINER SOCKs van Craft bieden het ultieme comfort en de warmte die je nodig hebt voor je voeten, ongeacht de weersomstandigheden. Met deze sokken kun je genieten van een perfecte voering die je voeten knus en beschermd houdt.

Natuurlijke Warmte van Wol

Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige wolmix die bekend staat om zijn natuurlijke warmte en vochtregulatie. Dit betekent dat je voeten warm blijven zonder oververhit te raken, en dat zweet effectief wordt afgevoerd om je voeten droog te houden.

Optimale Pasvorm en Comfort

Het ergonomische ontwerp van de CORE WOOL LINER SOCKs zorgt voor een optimale pasvorm en comfort. Ze blijven op hun plaats, voorkomen wrijving en bieden de ondersteuning die je voeten verdienen, zelfs tijdens lange wandelingen of andere activiteiten.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Craft staat bekend om zijn aandacht voor detail en duurzaamheid, en deze sokken zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je keer op keer kunt genieten van hun kwaliteit en comfort.

Sokken-online: Officiële Dealer van Craft

Sokken-online is trots om een officiële dealer van Craft te zijn, en de CORE WOOL LINER SOCK 2-PACK is een uitstekend voorbeeld van de hoogwaardige producten die we aanbieden. Als je op zoek bent naar sokken die je voeten warm, comfortabel en beschermd houden, dan zijn deze sokken een must-have voor de winter. Investeer in de CORE WOOL LINER SOCKs en ervaar het verschil van Craft-kwaliteit.

Extra informatie

Gewicht 0,082 kg
Eigenschap

Anti bacterieel, Anti transpiratie, Comfort boord, Dun

Geslacht

Vrouw, Man, Jongens, Meisjes

Kleur

Black

Aantal Stuks

1 paar

Maat

34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 46/48

Merk

Craft

Materiaal
Elastaan: 2%
Polyamide: 46%
Wol: 52%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wool Liner sportsokken” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website