Vanwege onze verhuizing naar een nieuwe locatie worden alle pakketjes met vertraging verwerkt. We zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar via info@sokken-online.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Head Unisex performance skisokken

2 klantbeoordelingen
Merk: Head

Unisex performance skisokken

2 klantbeoordelingen

 16,99

2 paar Skisokken V-shape

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De Head skikousen bieden maximale warmte-isolatie, dankzij de hoogwaardige merino wol blend waarvan ze zijn gemaakt. De kousen zijn ontworpen met aandacht voor detail, inclusief enkel- en hielversterking voor extra bescherming en stabiliteit, en een versterkte zone ter hoogte van het scheenbeen voor nog meer bescherming tijdens intensieve activiteiten.

Met een gewatteerde zool voor optimale schokabsorptie, bieden deze skikousen niet alleen warmte, maar ook comfort, zelfs tijdens de meest veeleisende avonturen op de piste. De toevoeging van ademende mesh zorgt voor ventilatie en vochtafdrijving, waardoor je voeten droog en fris blijven.

  • Unisex
  • 1-pack
  • Warm
  • Merino wol

Extra informatie

Gewicht 0,066 kg
Kleur

Black Combo, Grey

Maat

35/38, 39/42, 43/46

Merk

Head

Materiaal
Wasvoorschriften

  1. Everlee Tang

    Everlee Tang

  2. Forest Maldonado

    Forest Maldonado

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website