Wij zijn op vakantie van 22 juli t/m 11 augustus.
Er worden in deze periode geen pakketten verzonden. Wij staan weer voor je klaar op 12 augustus. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Beperkte e-mail bereikbaarheid.

Apollo Kindermaillot van katoen

10 klantbeoordelingen
Merk: Apollo

Kindermaillot van katoen

10 klantbeoordelingen

 4,99

Apollo kindermaillot van katoen.

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De Apollo kindermaillot van katoen is een uitstekende keuze voor comfortabele en stijlvolle kleding voor uw kind. Verkrijgbaar bij sokken-online.nl, deze maillots zijn vervaardigd uit een zorgvuldig samengestelde mix van materialen: katoen, polyamide en elasthan. Deze garencombinatie zorgt voor een ideale balans tussen zachtheid, stretch en duurzaamheid.

Dankzij de slimme garenstructuur sluit de maillot perfect aan op de benen van uw kind en biedt het een hoog draagcomfort gedurende de hele dag. De brede boord aan de bovenkant van de maillot houdt deze op zijn plaats zonder te knellen. Het bijzondere ontwerp omvat ook een ingezette hak in de voet, wat extra comfort en ondersteuning biedt.

Een belangrijk detail dat het comfort naar een hoger niveau tilt, is de handgekettelde naad. Hierdoor is de teennaad niet voelbaar en zorgt de maillot voor een glad en irritatievrij draaggevoel. Met een ruime keuze aan kleuren en beschikbare maten van 50/56 tot 152/164, kunt u eenvoudig de perfecte maillot voor uw kind kiezen, passend bij elke outfit en gelegenheid.

Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de Apollo kindermaillot van katoen, verkrijgbaar bij sokken-online.nl. Geef uw kind de beste ervaring met deze duurzame en trendy maillots die perfect aansluiten op hun actieve levensstijl.

Bekijk ook de gehele kindermaillot collectie.

  • Katoenen kindermaillot
  • Comfortabel
  • Diverse kleuren en maten
  • Brede boord
  • Stretch
  • Duurzaam
  • Handgekettelde naad

TIPS:

  • Twijfelt u over de maat dan raden wij aan om altijd de grotere maat te kiezen.
  • Was altijd uw maillots voor gebruik dit bevordert de pasvorm en langdurig gebruik.

Extra informatie

Gewicht 0,15 kg
Maat

56/62, 68/74, 80/86, 92/98, 104/110, 116/122, 128/134, 140/146, 152/164

Kleur

Antique pink, Antracite, Army, Black, Bordeaux, Brique, Coffee, Cool mint, Ecru, Fuchsia purple, Grenadine, Ivy green, Kobalt, Marine, Mauve, Medium grey, Mid Brown, Ocre, Old Pink, Petrol, Pink, Purple potion, Red, Sparkling grape, Taupe, White, Wine

Merk

Apollo

Materiaal
Elastaan: 3%
Katoen: 75%
Polyamide: 22%

  1. Sanne

    Mooie kleur, blijft ook mooi in de was.
    Erg sterk!

  2. Danielle

    Mooie lage prijzen maar wel goede kwaliteit. Superleuke kleuren, ik heb naast 2x zwart ook de kleuren cool mint en antique pink en die staan bijv supermooi onder een wit jurkje met zwarte stippen???? Blij mee!

  3. mulder

    netjes en goed passend

  4. Esther

    Erg fijne maillots. De maatvoering is goed en ze kriebelen niet

  5. Eline

    Super goeie aansluitende kousen
    heb ze in 5 verschillende kleuren gekocht en zijn zacht en worden niet kleiner ook in de wasmachine of droogkast!
    super tervreden!

  6. Marieke

    Zitten goed, blijven mooi in de was

  7. Joke

    Comfortabele maillot, passen goed, stof lijkt kwalitatief, pas natuurlijk te zeggen na meerdere keren wassen

  8. lily_pinzon@hotmail.com

    Ik heb ze te groot besteld. Ze zien er goed uit. Geen teennaad en brede band om de heupen. Ik ga ze weer bestellen maar dan een maat kleiner.

  9. Leonie (geverifieerde eigenaar)

    Super fijne maillots. Soepele stof, blijft mooi. Kleuren mooi. Heel tevreden.

  10. Leonie (geverifieerde eigenaar)

    Super fijne maillots. Soepele stof, mooie kleuren en blijft mooi in de was.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste klanten
Wij zijn met vakantie en daarom gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Gedurende deze periode zullen er geen pakketten verzonden worden. U kunt nog steeds bestellingen plaatsen, maar deze worden pas 12 augustus verwerkt. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Wij zijn beperkt bereikbaar via e-mail tijdens onze vakantie. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Met vriendelijke groet, Team Sokken-online.nl
Beste klanten
Wij zijn met vakantie en daarom gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Gedurende deze periode zullen er geen pakketten verzonden worden. U kunt nog steeds bestellingen plaatsen, maar deze worden pas 12 augustus verwerkt. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Wij zijn beperkt bereikbaar via e-mail tijdens onze vakantie. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Met vriendelijke groet, Team Sokken-online.nl
Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website