Wij zijn op vakantie van 22 juli t/m 11 augustus.
Er worden in deze periode geen pakketten verzonden. Wij staan weer voor je klaar op 12 augustus. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Beperkte e-mail bereikbaarheid.

Craft Fietssokken

1 klantbeoordeling
Merk: Craft

Fietssokken

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 14,95

Duurzame fietssok die nog een groene dimensie toevoegt aan fietsen.

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

Stap in Stijl en Comfort met de ESSENCE SOCK van Craft, verkrijgbaar bij Sokken-online!

Stijlvol en Functioneel

De ESSENCE SOCK van Craft combineert stijl en functionaliteit op een perfecte manier. Deze sokken zijn niet zomaar accessoires voor je voeten; ze zijn ontworpen om te presteren en tegelijkertijd een statement te maken met hun eigentijdse design.

Uitstekende Prestaties

Deze sokken zijn vervaardigd met de nieuwste technologieën en materialen om uitstekende prestaties te leveren. Of je nu gaat hardlopen, wandelen, fietsen of gewoon je dagelijkse bezigheden doet, de ESSENCE SOCK biedt de ondersteuning en comfort die je nodig hebt.

Ademend en Voorkomt Oververhitting

Dankzij het ademende materiaal worden vocht en warmte effectief afgevoerd, waardoor je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Oververhitting behoort tot het verleden met deze sokken.

Optimale Pasvorm en Duurzaamheid

Het ergonomische ontwerp van de ESSENCE SOCK zorgt voor een optimale pasvorm zonder onnodige drukpunten. Craft staat bekend om zijn aandacht voor detail en duurzaamheid, wat betekent dat deze sokken ontworpen zijn om lang mee te gaan.

Sokken-online: Officiële Dealer van Craft

Sokken-online is er trots op een officiële dealer van Craft te zijn, en de ESSENCE SOCK is een voorbeeld van de hoogwaardige producten die we aanbieden. Als je op zoek bent naar sokken die prestaties en stijl combineren, dan zijn deze sokken een absolute must-have. Investeer in de ESSENCE SOCK van Craft en ervaar het verschil van Craft-kwaliteit voor jezelf.

Extra informatie

Gewicht 0,05 kg
Eigenschap

Anti bacterieel, Comfort boord, Naadloos, Versterkte hiel, Versterkte teen

Geslacht

Vrouw, Man, Jongens, Meisjes

Maat

34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 46/48

Aantal Stuks

1 paar

Kleur

Black, Blaze, Burst, deep lake, Fame, Flumino, White

Merk

Craft

Materiaal
Elastaan: 2%
Polyamide: 98%

  1. andre

    Comfortabele lichtgewicht fietssok van Craft(deep lake).Zit als gegoten,strak maar zeker niet te strakPrecies zoals een fietssok moet zijn..Mooie kleur.Voor herhaling vatbaar

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste klanten
Wij zijn met vakantie en daarom gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Gedurende deze periode zullen er geen pakketten verzonden worden. U kunt nog steeds bestellingen plaatsen, maar deze worden pas 12 augustus verwerkt. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Wij zijn beperkt bereikbaar via e-mail tijdens onze vakantie. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Met vriendelijke groet, Team Sokken-online.nl
Beste klanten
Wij zijn met vakantie en daarom gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Gedurende deze periode zullen er geen pakketten verzonden worden. U kunt nog steeds bestellingen plaatsen, maar deze worden pas 12 augustus verwerkt. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Wij zijn beperkt bereikbaar via e-mail tijdens onze vakantie. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Met vriendelijke groet, Team Sokken-online.nl
Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website