Craft Warm mid sportsokken

0 klantbeoordelingen
Merk: Craft

Warm mid sportsokken

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 29,95

Set van 2 paar heerlijk warme sportsokken

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De ultieme warmte en comfort met de Craft WARM MID 2-PACK SOCKs, nu verkrijgbaar bij Sokken-online!

Warmte voor de Voeten

De Craft WARM MID 2-PACK SOCKs zijn de ideale metgezel voor de koude winterdagen. Deze hoogwaardige sokken bieden ultieme warmte en comfort, waardoor je voeten lekker knus en beschermd blijven, zelfs in de meest ijzige omstandigheden.

Innovatieve Materialen

Deze sokken zijn vervaardigd met behulp van innovatieve materialen en technologieën, zoals geborstelde thermische stof en geïntegreerde luchtkanalen. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie en vochtregulatie, waardoor je voeten droog en warm blijven, zelfs als je actief bent in de kou.

Ergonomisch Ontwerp

Het ergonomische ontwerp van de Craft WARM MID 2-PACK SOCKs biedt een perfecte pasvorm en ondersteuning voor je voeten. De sokken blijven op hun plaats en voorkomen ongewenst schuren, wat zorgt voor maximaal comfort, zelfs tijdens langdurige activiteiten.

Duurzaamheid en Stijl

Craft staat bekend om zijn aandacht voor detail en duurzaamheid. Deze sokken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een slimme investering zijn voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige sokken voor de winter.

Conclusie: Craft WARM MID 2-PACK SOCKs bij Sokken-online

Kortom, de Craft WARM MID 2-PACK SOCKs, verkrijgbaar bij Sokken-online, bieden de ultieme warmte, comfort en stijl voor je voeten tijdens de wintermaanden. Investeer in deze sokken en geniet van het verschil dat hoogwaardige sokken kunnen maken in je dagelijkse activiteiten, ongeacht het winterse weer buiten.

Extra informatie

Gewicht 0,132 kg
Eigenschap

Anti transpiratie, Comfort boord, Versterkte hiel, Versterkte teen

Geslacht

Vrouw, Man, Jongens, Meisjes

Aantal Stuks

1 paar

Kleur

Black white, Platinum

Maat

34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 46/48

Merk

Craft

Materiaal
Acryl: 29%
Elastaan: 2%
Polyamide: 40%
Wol: 29%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Warm mid sportsokken” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website