MarcMarcs Klassieke herensokken van katoen 2-pack

1 klantbeoordeling
Merk: MarcMarcs

Klassieke herensokken van katoen 2-pack

Nog geen beroodeling, ben jij de eerste?

 11,00

Katoenen herensokken van katoen met comfortboord
Platte teennaad

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid Prijs % korting
3 - 5  10,67 3%
6+  10,34 6%
AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

Ontdek de ultieme combinatie van comfort en stijl met de uni klassieke herensokken van katoen 2-pack van het gerenommeerde merk Marcmarcs, verkrijgbaar bij sokken-online.nl. Deze sokken zijn een essentiële toevoeging aan de sokkencollectie van elke man die waarde hecht aan kwaliteit en tijdloosheid.

De klassieke herensokken zijn vervaardigd van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende stof die de hele dag comfort biedt. Het katoen houdt je voeten fris en droog, zelfs tijdens langdurig dragen. Met de uni kleur zijn deze sokken veelzijdig en passen ze perfect bij elke outfit, of het nu voor formele of informele gelegenheden is.

Met het 2-pack krijg je twee paar sokken, waardoor je altijd een reservepaar hebt. Dit is handig voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat je altijd een paar frisse sokken bij de hand hebt. De klassieke stijl en perfecte pasvorm van deze sokken maken ze geschikt voor elke gelegenheid.

Marcmarcs staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. Deze klassieke herensokken zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om duurzaamheid en langdurig comfort te bieden. Ze zijn bestand tegen veelvuldig wassen en behouden hun vorm en kwaliteit, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn.

Voor mannen die op zoek zijn naar tijdloze stijl en comfort, zijn de uni klassieke herensokken van katoen 2-pack van Marcmarcs een must-have. Bestel ze vandaag nog bij sokken-online.nl en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en veelzijdigheid in sokken.

  • Uni
  • Klassieke
  • Herensokken
  • Katoen
  • 2-pack
  • Marcmarcs
  • Sokken-online.nl

Extra informatie

Gewicht 0,08 kg
Geslacht

Man

Eigenschap

Comfort boord, Dun

Kleur

Antracite, Beige, Black, Blue, Blumbert, Bordeaux, Bordo, Brown melange, D. Brown, Dark grey, Dark khaki, Gold, Green, Light grey melange, Marine, Navy, Oker, Palma, Petrol, Purple, Red, Royal Bleu

Maat

39/42, 43/46, 47/50

Merk

MarcMarcs

Aantal Stuks

2 paar

Materiaal
Elastaan: 2%
Katoen: 75.000000%
Polyamide: 23%

  1. andre

    Hele comfortabel zittende sok die goed blijft zitten en niet afzakt.Dat die daarnaast ook nog te verkrijgen is in mijn favoriete kleur(paars) zorgt ervoor dat ik hem moest hebben.Ben er zeer tevreden mee

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website