Facebook Pixel

 

Retourneren

Oei.....Wij hebben liever niet dat je dit leest maar waarschijnlijk ben je niet tevreden over de maat of de kwaliteit van het bestelde product. Dat vinden wij natuurlijk erg vervelend en zullen er dan ook alles aan doen om je bestelling goed af te handelen. Jij blij wij blij!

Het product wat je bij ons hebt besteld heeft mag namelijk altijd retour of geruild worden zonder een het opgeven van een reden. Maar zoals je wel zult begrijpen zitten daar een aantal voorwaarden aan. Mocht je liever de aankoop willen ruilen, neem dan even contact met ons op voor een snellere afhandeling. 

Voorwaarden
- Je hebt op onze aankopen 30 dagen bedenktijd.
- Het artikel mag niet gedragen zijn.
- Verpakking mag niet beschadigd en gescheurd zijn.
- Pakbon of factuur bijvoegen.
- Panty’s die zichtbaar uit de verpakking zijn geweest worden niet in behandeling genomen en helaas niet vergoed.
- Ondergoed wordt uit hygiënisch oogpunt niet geruild mits het artikel ongedragen is.


Moet ik eerst contact met jullie opnemen?
Om je artikel(en) te retourneren, hoef je geen contact met ons op te nemen. Wel willen we je vragen om de factuur, pakbon of een geschreven briefje waar duidelijk je adresgegevens opstaan met het pakketje mee te sturen. Alleen zo kunnen wij je retournering goed in behandeling nemen.

Kosten retourneren
Belangrijk om te weten is dat het retour sturen van de artikelen altijd voor eigen rekening is. Mits dat wij het artikel ondeugdelijk te hebben verzonden dan is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen voor een kosteloos retour.

Tips voor het retourneren
Zoals je weet mag je aankopen altijd retour en dat mag met elke vervoerder die jezelf wilt. Handig om te weten is dat je veel kosten kan besparen met het kiezen van een vervoerder en de manier van verzenden. Bijvoorbeeld een brievenbus pakketje is veel voordeliger dan een gewone zending en kan al tot de helft aan kosten schelen. Retour zenden is altijd voor eigen risico dus zorg er altijd goed voor dat je het verzendbewijs (Track and Trace code) altijd goed bewaard. Zo kun je het pakketje zelf volgen en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Retouradres:
Sokken-online.nl
Langeloop 10v
1742PB Schagen