Wij zijn op vakantie van 22 juli t/m 11 augustus.
Er worden in deze periode geen pakketten verzonden. Wij staan weer voor je klaar op 12 augustus. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Beperkte e-mail bereikbaarheid.

Basset Antislip wollen pantoffel sokken

5 klantbeoordelingen
Merk: Basset

Antislip wollen pantoffel sokken

5 klantbeoordelingen

 7,95

1 paar wollen pantoffel sokken met antislip.

AANTAL
Gratis thuis bezorgd v.a. €49
Sparen voor korting met een account
Betaal achteraf of met 11 andere betalingsopties
Onze klanten beoordelen ons met een 9+
Product beschrijving

De antislip wollen pantoffel sokken van het vertrouwde merk Basset, verkrijgbaar bij sokken-online.nl, zijn de perfecte metgezel voor gezellige dagen thuis. Deze sokken combineren de warmte en zachtheid van wol met een handige antislipzool, waardoor je veilig en comfortabel kunt rondlopen zonder uit te glijden.

Gemaakt van hoogwaardige wol, bieden deze sokken een natuurlijke warmte die je voeten heerlijk knus houdt, zelfs op de koudste winterdagen. De wol voelt zacht aan op je huid en biedt een ademend vermogen, waardoor je voeten fris blijven terwijl je geniet van een comfortabel cocooning-moment.

De antislipzool van deze pantoffel sokken zorgt voor extra grip op harde vloeren, tegels en tapijten. Of je nu naar de keuken loopt, de trap opgaat of gewoon ontspant op de bank, je kunt erop vertrouwen dat je met deze sokken veilig kunt bewegen.

Basset is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, en dat is duidelijk te zien in deze sokken. Ze zijn duurzaam en behouden hun vorm en antislipkwaliteiten, zelfs na veelvuldig dragen en wassen.

Voeg de antislip wollen pantoffel sokken van Basset toe aan je loungewear-collectie en ervaar het comfort en de veiligheid die ze bieden. Bestel ze vandaag nog bij sokken-online.nl en geniet van hoogwaardige sokken die je voeten warm, gezellig en slipvrij houden tijdens je ontspannen momenten thuis.

 

  • Antislip
  • Wollen pantoffel sokken
  • Basset
  • Sokken-online.nl
  • Warmte
  • Comfort
  • Duurzaamheid

 

Extra informatie

Gewicht 0,0658 kg
Eigenschap

Anti bacterieel, Anti transpiratie, Thermo

Geslacht

Vrouw, Man, Jongens, Meisjes

Aantal Stuks

1 paar

Kleur

Antracite, Black, Marine

Maat

35/38, 39/42, 43/46

Merk

Basset

Materiaal
Elastaan: 4%
Overig materiaal: 5%
Polyamide: 24%
Wol: 67.000000%

  1. Hetty Spaan

    Ik bestel deze pantoffel sokken altijd voor mijn dochter.
    Ze vindt ze geweldig.Neem wel een maatje groter,want ze draagt ze over haar sokken.
    Ze zijn heerlijk warm en antislib.

  2. Berghoef

    Slechte kwaliteit nopjes

  3. bas

    De sokken zijn fijn om in huis te dragen. ik loop altijd op me sokken in de woning maar alle kattenharen en lange mensenharen blijven daaraan zitten.
    Dit is niet aangenaam in je schoenen dus nu deze sokken als huissokken aangeschaft blijven de gewone sokken schoon en de schoenen ook.

  4. Pascal de Boer

    Prima

  5. Marijke (geverifieerde eigenaar)

    Zoon en schoondochter vinden het fijne, warme pantoffelsokken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste klanten
Wij zijn met vakantie en daarom gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Gedurende deze periode zullen er geen pakketten verzonden worden. U kunt nog steeds bestellingen plaatsen, maar deze worden pas 12 augustus verwerkt. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Wij zijn beperkt bereikbaar via e-mail tijdens onze vakantie. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Met vriendelijke groet, Team Sokken-online.nl
Beste klanten
Wij zijn met vakantie en daarom gesloten van 22 juli t/m 11 augustus. Gedurende deze periode zullen er geen pakketten verzonden worden. U kunt nog steeds bestellingen plaatsen, maar deze worden pas 12 augustus verwerkt. Retourzendingen ontvangen wij graag na 11 augustus. Wij zijn beperkt bereikbaar via e-mail tijdens onze vakantie. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Met vriendelijke groet, Team Sokken-online.nl
Ervaar je problemen? Ervaar je problemen met onze website? Dit zou kunnen komen door recente updates en/of technische problemen met de website. Vaak kunnen deze kwesties worden opgelost door je browsergeschiedenis/cookies te verwijderen, waardoor je weer probleemloos door een vernieuwde webshop kunt navigeren. Hieronder vind je een aantal links om cookies te verwijderen, specifiek voor jouw type apparaat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een incognito-/privévenster te winkelen op onze webshop. Ondervind je na het toepassen van deze tips nog steeds problemen? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail te sturen naar info@sokken-online.nl? Alvast bedankt voor je medewerking!

Doorzoek onze website